Top 10 cele mai COMPLIMENTATE parfumuri pentru bărbați (Galerie foto)

Top 10 cele mai COMPLIMENTATE parfumuri pentru bărbați (Galerie foto)

0 19982
parfumuri

Sursă foto: thefashionisto.com

Parfumurile, asemenea hainelor și accesorilor pe care le purtăm, ne ajută să ne simțim mai bine cu propria persoană, ne dau un sentiment special și, poate cel mai important, ne dau încredere în noi.

La fel ca femeile, și bărbaților le place să încerce parfumuri și să le găsească pe acelea care miros cel mai bine în funcție de ph-ul pielii lor și care le atrag cele mai multe complimente.

Citește și Top 10 cele mai bune parfumuri pentru bărbați în 2015 (Galerie foto)

Pe de altă parte, Jeremy Fragrance, care are un videoclip pe Youtube în care vorbește despre 10 cele mai complimentate parfumuri pentru bărbați, subliniază că nu toți oamenii sunt capabili să facă complimente. Unii nu vor pentru că sunt invidioși, iar alții nu sunt genul care să facă complimente.

Chiar și așa, cele 10 parfumuri despre care vorbește sunt cu adevărat speciale, masculine, sexy și senzuale și este imposibil ca un bărbat care le poartă să treacă neobservat.

Citește și Top 10 cele mai SCUMPE parfumuri pentru bărbați lansate vreodată (Galerie foto)

Dintre aceste parfumuri, se remarcă Jean Paul Gaultier Le Male, Paco Rabanne 1 Million, Allure Homme Extreme, Thierry Mugler Cologne și Carolina Herrera For Men.

Dă click ca să vezi care sunt cele mai complimentate parfumuri pentru bărbați ale tuturor timpurilor. Ca să vezi următorul parfum, apasă butonul „Next”.

1. Creed Aventus

Picture 1 of 10