Atkinsons 24 Old Bond Street

Atkinsons 24 Old Bond Street

0 660
Atkinsons 24 Old Bond Street

Atkinsons 24 Old Bond Street este un parfum oriental pentru barbati, lansat in anul 2013. Atkinsons 24 Old Bond Street este unul dintre castigatorii de la premiile FiFi, care s-au acordat pe 15 mai, la Londra. Atkinsons 24 Old Bond Street a castigat premiul la categoria “Perfume Extraordinaire”.

24 Old Bond Street este un parfum emblematic pentru casa Atkinsons si, inca de la prima pulverizare, demonstreaza ca este un parfum englezesc cu o personalitate puternica.

Citeste si Byredo 1996 Inez and Vinoodh

Odata cu lansarea parfumului 24 Old Bond Street, Atkinsons a realizat si un clip publicitar in care subliniaza ca sarbatoreste 200 de ani de “snobism” in materie de parfumuri!

Atkinsons 24 Old Bond Street este un cocktail aromatic de ienupar, trandafir si ceai negru, amestec care este accentuat de nota excentrica de whiskey pus la maturat in butoaie de stejar.

Citeste si Tom Ford Plum Japonais

Atkinsons 24 Old Bond Street are o aroma reconfortanta, tonica, fresh. Cu toate astea, este si un parfum senzual si isi rezerva ultimul cuvant in materie de eleganta britanica.

Atkinsons 24 Old Bond Street 2Atkinsons 24 Old Bond Street este valabil in doua variante, in sticluta de 50 de ml si in sticluta de 100 de ml, si este un parfum cu o peristenta intre moderata si de lunga durata si o intensitate moderata.

Citeste si Bottega Veneta Pour Homme

Gama Atkinsons 24 Old Bond Street mai include, pe langa parfum, si gel de dus, lotiune de corp si sapun.

Lansat: 2013
Sex: Masculin
Disponibilitate: In productie
Parfumier: Necunoscut
Designer sticla: Atkinsons

Note de top: ienupar
Note de mijloc: trandafir si whiskey
Note de baza: ceai negru

Articole similare

Guy Laroche Drakkar Essence

0 870
Tommy Hilfiger Tommy Man

1 1091
Mont Blanc Legend

1 1427
Boucheron Jaipur Homme

1 1428