Balenciaga Florabotanica

Balenciaga Florabotanica

0 1520
Balenciaga Florabotanica

Balenciaga Florabotanica este parfumul frumuseții fermecătoare ambivalente. „Florabotanica”, potrivit paginii oficiale a casei Balenciaga, este un trandafir experimental care are puterea unui farmec fără sfârșit.

Balenciaga Florabotanica, lansat în luna septembrie a anului 2012 și realizat în colaborare cu Coty, Prestige și IFF, a fost creat de parfumierii casei IFF Olivier Polge și Jean-Christophe Herault.

Citește și Balenciaga L’Essence

Față de alte produse marca Balenciaga, Balenciaga Florabotanica este un parfum destinat unei audiențe mai tinere. De aici și ingredientele neobișnuite și ambalajul modern și atrăgător. Femeile care poartă acest parfum sunt frumoase și periculoase, asemenea unor specii botanice rare.

Balenciaga Florabotanica, față de alte parfumuri, este un parfum cu două fațete: una – florală și fresh – și cealaltă – verde și misterioasă. Notele care se regăsesc în Balenciaga Florabotanica sunt mentă, trandafir hibrid, frunze caladium, chihlimbar și vetiver. Totodată, la formularea acestui parfum s-a avut în vedere ca compoziția să aibă un caracter floral, foarte seducător, și ca florile să nu fie doar frumoase, ci și foarte… periculoase!

Citește și Balenciaga Rosabotanica

Balenciaga Florabotanica este disponibil în trei variante de apă de parfum: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Linia Balenciaga Florabotanica incude, pe lângă apa de parfum, loțiune de corp și gel de duș.

Balenciaga Florabotanica este o apă de parfum cu o persistență de lungă durată, ceea ce asigură prezența parfumului ore întregi pe piele, și are o intensitate moderată. Imaginea Balenciaga Florabotanica este tânăra actriță Kristen Stewart, iar pozele de promovare a parfumului au fost făcute de Steven Meisel.

Balenciaga FlorabotanicaCitește și Cristobal Balenciaga B. Balenciaga

Balenciaga Florabotanica este acel parfum care îți reamintește, dacă este nevoie, de ce îți cumperi un parfum. Ca să te simți bine, ca să te simți specială și ca să știi că nu mai este nimeni ca tine!

Lansat: 2012
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Olivier Polge și Jean-Christophe Herault
Designer sticlă: Necunoscut
Note: mentă, trandafir hibrid, frunze caladium, chihlimbar și vetiver

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1550
Carven Eau de Toilette

0 1576
Guerlain Nahema

0 1864