Brad Pitt este primul barbat care face reclama la Chanel No. 5

Brad Pitt este primul barbat care face reclama la Chanel No. 5

Brad Pitt Chanel No 5 | Despre-parfumuri.ro
Brad Pitt Chanel No 5 | Despre-parfumuri.ro

Sobru si filmat in alb-negru, asa apare Brad Pitt in rolul care i-a adus 7 milioane de dolari. Actorul este imaginea parfumului pentru femei Chanel No. 5, cel mai bine vandut din toata gama casei de lux. Iar producatorii au renuntat la orice decor pentru clipul de promovare si s-au bazat doar pe vocea si chipul seducatorului Brad Pitt.


Brad Pitt este primul barbat care face reclama la Chanel No. 5 pe www.incont.ro

“Nu este o calatorie. Fiecare calatorie se sfarseste. Dar noi continuam. Lumea continua sa se roteasca si noi impreuna cu ea.”

Daca pana acum din reclamele pentru legendarul parfum creat in 1921 sub comanda lui Coco Chanel nu lipseau actritele frumoase si decorurile foarte rafinate, de aceasta data casa de lux a considerat ca Brad Pitt este de ajuns.

Starul de la Hollywood a primit 7 milioane de dolari pentru acest monolog care ar trebui sa inmoaie inima oricarei femei.

“Dar oriunde ma duc, acolo esti si tu. Norocul, soarta, sansa mea. Chanel No. 5. E inevitabil.”

Celebritati precum Catherine Deneuve, Nicole Kidman sau Audrey Tautou au fost pana acum imaginea celui mai vandut parfum al casei Chanel.

Andy Warhol l-a pictat, iar Marilyn Monroe spunea ca singurul lucru pe care-l poarta in pat este o picatura de Chanel.

Insa Brad Pitt n-a avut nevoie de artificii pentru a transmite un mesaj femeilor din lumea intreaga. Regizorul a filmat totul alb-negru, renuntand la scenarii complicate si la actrite atragatoare, pana acum nelipsite din reclame.

Articole similare

Clinique Happy In Bloom

0 1545
Carven Eau de Toilette

0 1572