Calvin Klein IN2U Her

Calvin Klein IN2U Her

4 1223
Calvin Klein IN2U

Calvin Klein IN2U este primul parfum lansat de Clavin Klein atat in varianta pentru femei, cat si in cea pentru barbati. Calvin Klein este recunoscut pentru parfumurile unisex, care pot fi purtate si de doamne si de domni. Poate datorita preferintei pentru parfumurile unisex, Calvin Klein IN2U Her are, imediat dupa aplicare, o tenta picanta, de parfum masculin

Calvin Klein IN2U Her este un parfum creat special pentru femeile tinere, despre care Calvin Klein spune ca reprezinta o generatie “techno-sexuala”. Explicatia este pertinenta in contextul in care Calvin Klein IN2U Her are un miros care exprima libertate si care le da ghes tinerilor femei sa exploreze lumea.

Citeste si Escada Sunset Heat

Parfumul sexy si tineresc Calvin Klein IN2U Her este comercializat intr-o sticla simpla si atractiva, datorita design-ului minimalist. Sticla este disponibila in trei variante: de 50 de ml, de 100 de ml si de 150 de ml.

Calvin Klein IN2U Her a fost lansat in anul 2007 si a fost creat de parfumierii Bruno Jovanovic, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong si Carlos Benaim. Cu Calvin Klein IN2U Her, Calvin Klein demonstreaza, daca mai era nevoie, ca inca stie care este parfumul de care au nevoie tinerele femei.

Citeste si L’Eau D’Issey

Calvin Klein IN2U HerCalvin Klein IN2U Her este un parfum floral fresh, cu o baza orientala de lemn. Notele de top sunt de bergamota, coacaz si grapefruit, motiv pentru care parfumul are, initial, un miros citric. Notele de mijloc sau de inima sunt de orhidee si cactus, si notele de baza sunt de cedru, ambra si vanilie.

Citeste si Paco Rabanne Black XS L’Aphrodisiaque

Calvin Klein IN2U Her este un parfum fresh, de zi, are o persistenta intre sase si zece ore si are o intensitate moderata.

Lansat: 2007
Sex: Feminin
Disponibilitate: In productie
Parfumier: Bruno Jovanovic, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong si Carlos Benaim.
Designer sticla: Calvin Klein

Note de top: bergamota, coacaz si grapefruit
Note de mijloc: orhidee si cactus
Note de baza: cedru, ambra si vanilie

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1550
Carven Eau de Toilette

0 1575
Guerlain Nahema

0 1864