Carven Eau de Toilette

Carven Eau de Toilette

0 1576
Carven Eau de Toilette

Carven Eau de Toilette este considerat „sora mai mică” a parfumului Carven Le Parfum, lansat în anul 2013. În timp ce Carven Le Parfum se adresează femeilor mature, Carven Eau de Toilette a fost creat pentru femeile tinere, care se află încă la vârsta la care explorează.

Carven Eau de Toilette, un parfum fresh floral pentru femei, a fost lansat în anul 2014 și a fost creat de maestrul parfumier al casei Carven, Francis Kurkdjian, care spune despre parfum că este „asemeni unui articol de îmbrăcăminte ușor ca un fulg… la fel de ușor purtat ca Le Parfum, dar făcut dintr-un material diferit, probabil ceva mai aerisit”.

Citește și Balenciaga Florabotanica

Carven Eau de Toilette este un parfum foarte special pentru „simplul” motiv că nu miroase ca niciun alt parfum! Iar în industria parfumieriei, este foarte greu ca un parfum nou să nu-ți aducă aminte de niciun alt parfum mirosit pe stradă, la evenimente sau chiar în magazine.

Carven Eau de Toilette se deschide cu notele de top, care sunt de lămâie italiană, mazăre dulce și bujor, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de frezie, zambilă albă și wisteria, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de lemn de santal, lemn blond și mosc.

Citește și Philosophy Loveswept

Carven Eau de Toilette este disponibil în trei variante: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Sticla, care are forme rotunde, a fost creată de Thierry de Baschmakoff.

„Dacă Carven L’Eau de Toilette ar fi fost o culoare, ar fi fost verde, într-o nuanță care să salute subtil emblematica culoare a brandului. Așadar, culoarea este verde, verde ca primăvara, luminoasă și impertinentă”, potrivit paginii oficiale a Carven.

Citește și Gianfranco Ferre In The Mood For Love

Carven Eau de Toilette stă bine la capitolul persistență și intensitate: rezistă pe piele ore întregi și este moderat ca intensitate. Pentru că este un parfum discret de primăvară, Carven Eau de Toilette poate fi purtat în orice moment al zilei, indiferent de ocazie!

Carven Eau de ToiletteLansat: 2014
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Francis Kurkdjian
Designer sticlă: Thierry de Baschmakoff

Note de top: lămâie italiană, mazăre dulce și bujor
Note de mijloc: frezie, zambilă albă și wisteria
Note de bază: lemn de santal, lemn blond și mosc

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1550
Guerlain Nahema

0 1864
Philosophy Loveswept

0 1735