Clinique Happy In Bloom

Clinique Happy In Bloom

0 1550
Clinique Happy In Bloom

Sursă foto: makeuploveer.blogspot.com

Cum ar fi dacă tot ceea ce iubim la primăvară – prospețimea, trezirea naturii la viață, soarele jucăuș și tonurile vrzi – ar exista într-o sticlă de parfum? Nicio grijă! Clinique s-a gândit deja la asta și a lansat parfumul Clinique Happy In Bloom!

„Mirosul floral al parfumului Clinique Happy In Bloom îți face lumea mai dulce, mai moale, mai luminoasă. Captează unei lume care înflorește. Dar, la fel ca sezonul, nu va fi aici pentru totdeauna”, potrivit paginii oficiale a Clinique.

Citește și Clinique Happy

A devenit deja o tradiție ca, în fiecare iarnă, Clinique să lanseze o sticlă Clinique Happy In Bloom în ediție limitată. Compoziția parfumului este mereu aceeași, însă nu și sticla, care este menită să-i stragă pe colecționari. Astfel, în fiecare an, motivele florale sunt altele. Sticla Clinique Happy In Bloom din acest an va avea motive florale cu lalele!

Lansat pentru prima dată în anul 2008, Clinique Happy In Bloom este un parfum floral fructat pentru femei care se deschide cu notele de top, care sunt de tonuri verzi, fructate și acvatice, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de prună, caisă, mimoză, frezie și tămâie, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de ambră și mosc.

Citește și Balenciaga Rosabotanica

Clinique Happy In Bloom este disponibil în două variante de apă de parfum: în sticluța de 30 de ml și în sticluța de 50 de ml. Sticla Clinique Happy In Bloom este foarte plină de viață datorită motivelor florale pe care le conține.

Pentru că este un parfum exlusiv pentru sezonul de primăvară/ vară, Clinique Happy In Bloom, deși discret, este un parfum care are o persistență de lungă durată și, pentru că este apă de parfum, este și intens.

Citește și Carven Eau de Toilette

Dacă vrei sa-ți animi primăvara și simți că ai nevoie de puțină sau, de ce nu, de mai multă fericire în viața ta, Clinique Happy In Bloom este parfumul cate îți răspunde la toate aceste doleanțe. Pentru alte doleanțe, bate la ușa altui parfum!

Clinique Happy In BloomLansat: 2011
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Necunoscut
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: tonuri verzi, fructate și acvatice
Note de mijloc: prună, caisă, mimoză, frezie și tămâie
Note de bază: ambră și mosc

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Carven Eau de Toilette

0 1575
Guerlain Nahema

0 1864
Philosophy Loveswept

0 1735