Gianfranco Ferre In The Mood For Love

Gianfranco Ferre In The Mood For Love

0 1653
Gianfranco Ferre In The Mood For Love

Gianfranco Ferre In The Mood For Love este un parfum floral fructat pentru femei lansat în anul 2009 și creat de parfumierul Maurice Roucel. Este un parfum creat special pentru femeile romantice și sensibile, care cred în dragoste la prima vedere.

Gianfranco Ferre In The Mood For Love se deschide cu notele de top, care sunt de bergamotă, trandafir, portocală, tamarind și magnolie, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de trandafir, flori de portocal, crin, lăcrimioară, iasomie și lemn de cedru, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de ambră, lemn de santal și mosc.

Citește și Jean Couturier Coriandre

Pe ambalaj, înainte de note, scrie astfel: dragoste la prima vedere (la notele de top), te îndrăgostești (la notele de mijloc sau de inimă) și dragoste veșnică (la notele de bază).

Gianfranco Ferre In The Mood For Love este disponibil în trei variante de apă de parfum: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Sticla a fost creată de designerul Fabien Baron.

Citește și Guerlain Idylle

Gianfranco Ferre In The Mood For Love este unul dintre acele parfumuri foarte bine formulate care sunt intense și au o persistență de lungă durată. Față de alte parfumuri, Gianfranco Ferre In The Mood For Love este un parfum care poate fi purtat indiferent de momentul zilei, indiferent de tipul ocaziei. Este unul dintre acele parfumuri universale.

Așadar, Gianfranco Ferre In The Mood For Love este un parfum făcut cu dragoste despre dragoste și este într-adevăr ceva unic să compari etapele unui parfum cu etapele dragostei.

Gianfranco Ferre In The Mood For LoveLansat: 2009
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Maurice Roucel
Designer sticlă: Fabien Baron

Note de top: bergamotă, trandafir, portocală, tamarind și magnolie
Note de mijloc: trandafir, flori de portocal, crin, lăcrimioară, iasomie și lemn de cedru
Note de bază: ambră, lemn de santal și mosc

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1549
Carven Eau de Toilette

0 1575
Guerlain Nahema

0 1863