Guerlain L’Heure Bleue

Guerlain L’Heure Bleue

0 896
Guerlain L'Heure Bleue

Pentru că încă nu am ieșit din luna dedicată iubirii, vă prezentăm astăzi un parfum cât se poate de special: Guerlain L’Heure Bleue, un parfum romantic care simbolizează „ora albastră”.

Așa cum sugerează și numele, Guerlain L’Heure Bleue este un parfum care își atinge maximul de intensitate și de persistență atunci când soarele apune, orizontul este pictat de valuri sângerii, iar prima stea n-a apărut încă.

Citește și Guerlain Idylle

Lansat în anul 1912 și creat de parfumierul Jacques Guerlain, Guerlain L’Heure Bleue, un parfum oriental floral pentru femei, este o odă adusă romantismului și bucuriei de a trăi, iar notele – note de flori suave și delicate, note pudrate și note orientale – întăresc acest mesaj.

Guerlain L’Heure Bleue se deschide cu notele de top, care sunt de anason dulce-picant și de bergamotă proaspătă, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de trandafir, garoafă, tuberoză, violetă și neroli, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de vanilie, boabe de Tonka, iris și benzoin. Din păcate, Guerlain L’Heure Bleue a fost reformulat. Chiar și așa, noul parfum păstrează în continuare rafinamentul vechiului Guerlain L’Heure Bleue.

Citește și Guerlain Samsara

Sticla Guerlain L’Heure Bleue este asemănătoare, din punct de vedere al formei, cu cea a parfumului Guerlain Mitsouko. Capacul are forma unei inima goale care face aluzie la anii romantici de dinaintea Primului Război Mondial.

Guerlain L’Heure Bleue este unul dintre acele parfumuri care nu dezamăgesc din punct de vedere al persistenței și intensității. Guerlain L’Heure Bleue are o persistență de lungă durată și este foarte intens. Guerlain L’Heure Bleue este disponibil într-o singură variantă de apă de parfum: în sticluța de 75 de ml. Linia Guerlain L’Heure Bleue include, pe lângă, apa de parfum, apă de toaletă, deodorant spray și loțiune de corp parfumată,.

Guerlain L'Heure BleueCitește și Mitsouko Guerlain

Guerlain L’Heure Bleue, misterios, elegant și atemporal, este unul dintre cele mai speciale parfumuri lansate vreodată de casa Guerlain.

Lansat: 1912
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Jacques Guerlain
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: anason și bergamotă
Note de mijloc: trandafir, garoafă, tuberoză, violetă și neroli
Note de bază: vanilie, boabe de Tonka, iris și benzoin