Guerlain Nahema

Guerlain Nahema

0 1864
Guerlain Nahema

Inspirat de o poveste estică, Guerlain Nahema („Nahema” înseamnă „fată de foc”) este expresia dualității femeii din punct de vedere al mirosului. Guerlain Nahema este un parfum dulce și cald și, în același timp, fierbinte și pasional.

Lansat în anul 1979 și creat de maestrul pafumier Jean-Paul Guerlain, Guerlain Nahema a fost construit în așa fel încât să țină pasul ritmului alert al lucrării Boléro, de Maurice Ravel, care relevă un tempo fascinant în care dulceața și pasiunea se amețesc, pe rând, una pe alta.

Citește și Guerlain L’Heure Bleue

Guerlain Nahema se deschide cu notele de top, care sunt de trandafir, pară, bergamotă, note verzi și note proaspete de aldehyde, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de zambilă, trandafir bulgăresc, Ylang-Ylang, iasomie, liliac și crin de vale, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de vanilie, floarea pasiunii, balsam de Peru, vetiver și lemn de santal.

Linia Guerlain Nahema include Guerlain Nahema Extrait, disponibil într-o sticluța de 30 de ml, și Guerlain Nahema Eau de Parfum, disponobilă într-o sticluță de 50 de ml. Ambele sticle sunt exotice și pline de rafinament.

Citește și Guerlain L’Instant de Guerlain Pour Homme

Guerlain Nahema este, fără doar și poate, o capodoperă marca Guerlain. Ae o persistență de lungă durată, până la 10-12 ore, și are o intensitate moderată spre mare.

Guerlain Nahema este un parfum exuberant, greu, dar extrem de elegant, de seducător și de sexy. Guerlain Nahema poate fi un parfum semnătură, purtat în fiecare zi, poate fi purtat doar la ocazii speciale, ziua sau seara. Este un parfum perfect pentru orice situație!

Guerlain NahemaLansat: 1979
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Jean-Paul Guerlain
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: trandafir, pară, bergamotă, note verzi și note de aldehyde
Note de mijloc: zambilă, trandafir bulgăresc, Ylang-Ylang, iasomie, liliac și crin de vale
Note de bază: vanilie, floarea pasiunii, balsam de Peru, vetiver și lemn de santal

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1549
Carven Eau de Toilette

0 1575
Philosophy Loveswept

0 1735