Lancome Poeme

Lancome Poeme

1 980
Lancome Poeme

Dacă ești genul de femeie sau fată care se dă în vânt după romantism, atunci Lancome Poeme este parfumul perfect pentru tine. Este un parfum oriental floral clasic, foarte dulce, perfect pentru anotimpul rece. În lumea parfumurilor, Lancome Poeme este o adevărată poezie a simțurilor!

Lansat în anul 1995 și creat de parfumierul Jacques Cavallie, Lancome Poeme se concentrează în jurul mirosului de mac de Himalaya și al celui de vanilie, puternic și dulce.

Citește și Lancome Magie Noire

Lancome Poeme nu este genul de parfum care să respecte structura clasică a notelor de top, de mijloc și de bază. Lancome Poeme se deschide cu notele de top, care sunt de mac albastru de Himalaya și datura, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de narcisă, frezie, trandafir și mimoză, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de vanilie. Contrastul dintre notele amare și cele dulci îi dau lui Lancome Poeme un miros aparte, extrem de rafinat.

Lancome Poeme este disponibil în trei variante de apă de parfum: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Sticla Lancome Poeme este și ea foarte interesantă: designul constă din curbe care se unduiesc și linii drepte.

Lancome PoemeCitește și Lancome Tresor

Un adevărat parfum de lux, Lancome Poeme este o adevărată minune în ceea ce privește persistența și intensitatea. Are o persistență de foarte lungă durată și este extrem de intens. Dacă pulverizezi Lancome Poeme pe o eșarfă, mirosul va rămâne acolo luni întregi. Cât despre piele, seara, când ajungi acasă, îl vei găsi acolo unde l-ai pus de dimineață.

Eleganță, romantism și senzualitate. Când ajunge pe piele, Lancome Poeme începe să spună poezie după poezie!

Lansat: 1995
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Jacques Cavallie
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: mac albastru de Himalaya și datura
Note de mijloc: narcisă, frezie, trandafir și mimoză
Note de bază: vanilie

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1550
Carven Eau de Toilette

0 1576
Guerlain Nahema

0 1864