Lancome Tresor Midnight Rose

Lancome Tresor Midnight Rose

Lancome Tresor Midnight Rose | Despre-parfumuri.ro
Lancome Tresor Midnight Rose | Despre-parfumuri.ro

Lancome Tresor Midnight Rose este un parfum plin de culoare, de jovialitate si de veselie… Intruchipeaza feminitatea fara astampar: trandafirul devine jucaus, animat de tonuri delicios de intepatoare de zmeura, licariri lemnoase si note voluptoase de vanilie. Aceasta roza irezistibila si spontana vrajeste totul in calea ei

Lancome Trésor Midnight Rose prezinta un buchet floral catifelat, cu accente de lemn, adecvat in special pentru zilele reci. Esentele cheie ale acestui parfum de lux sunt dulci,  fructate si bogat florale. Parfumul Tresor Midnight Rose este senzual și de dorit, nici un om nu-i poate rezista. Este catifelat, dulce si exotic. Trésor Midnight Rose este accesoriul perfect pentru o femeie care vrea să fie în centrul atenției, este increzatoare si misterioasa. Este parfumul perfect pentru orice ocazie speciala sau eveniment.

Lancome Tresor Midnight Rose | Despre parfumuri
Lancome Tresor Midnight Rose | Despre parfumuri

O nouă doză de romantism parizian, parfumul incepe cu acorduri fine de zmeură. Dragoste la prima vedere care s-a întâmplat între petale de trandafir delicat si coaja de fructe rosii de zmeura continua cu un indiciu de bujor si iasomie, într-un mod elegant si sofisticat. In notele de bază gasim mirosul de vanilie calda si moale, nuante lemnoase de cedru şi un voal de mosc senzual.

Lansat: 2011
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Anne Flipo
Designer sticla: Necunoscut

Notele de top: trandafir, zmeura
Note de mijloc: iasomie, bujor, coacaze negre, piper
Note de bază: mosc, vanilie, cedru

Articole similare

Clinique Happy In Bloom

0 1545
Carven Eau de Toilette

0 1572