L’Artisan Parfumeur Tea For Two

L’Artisan Parfumeur Tea For Two

0 1471
L'Artisan Parfumeur Tea For Two

Sursă foto: perfumeshrine.blogspot.com

„Bogat și complex, L’Artisan Parfumeur Tea For Two este un parfum cu o semnătură unică. O încântare picantă și delicioasă menită să fie împărțită cu alții”, potrivit paginii oficiale a casei de parfumuri L’Artisan Parfumeur.

Lansat în anul 2000, L’Artisan Parfumeur Tea For Two este un parfum condimentat aromat unisex, care poate fi purtat atât de către femei, cât și de către bărbați. Nasul din spatele superbului L’Artisan Parfumeur Tea For Two este parfumierul Olivia Giacobetti.

Citește și L’Artisan Parfumeur The Pour Un Ete

L’Artisan Parfumeur Tea For Two se deschide cu notele de top, care sunt de bergamotă, anason stelat și ceai, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de scorțișoară, ghimbir, condimente și turtă dulce, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de vanilie, miere, piele și tutun.

L’Artisan Parfumeur Tea For Two este disponibil în două variante de apă de toaletă: în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Sticla L’Artisan Parfumeur Tea For Two este identică cu celelalte sticle marca L’Artisan Parfumeur, singura diferență fiind făcută de numele parfumului, scris cu negru pe un fundal de culoarea cafelei cu lapte.

Citește și L’Artisan Parfumeur Mure Et Musc

Deși este doar o apă de toaletă, L’Artisan Parfumeur Tea For Two este un parfum cu o rezistență de lungă durată și cu o intensitate moderată. Mirosul lui rafinat rezistă ore întregi pe piele și nu necesită reîmprospătare.

Așa cum spun și cei de la L’Artisan Parfumeur, L’Artisan Parfumeur Tea For Two este un parfum condimentat, dar extrem de elegant, o adevărată încântare ce merită să fie împărțită și celor din jurul nostru! L’Artisan Parfumeur Tea For Two este, cu siguranță, un parfum „must-have”!

L'Artisan Parfumeur Tea For TwoLansat: 2000
Sex: Unisex
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Olivia Giacobetti
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: bergamotă, anason stelat și ceai
Note de mijloc: scorțișoară, ghimbir, condimente și turtă dulce
Note de bază: vanilie, miere, piele și tutun

Articole similare

Byredo Baudelaire

0 1025
Guerlain Eau de Guerlain

0 1109
Guerlain Santal Royal

0 1064
Tom Ford Patchouli Absolu

0 1007