Mitsouko Guerlain

Mitsouko Guerlain

Mitsouko Guerlain | Despre-parfumuri.ro
Mitsouko Guerlain | Despre-parfumuri.ro

Mitsouko a fost creat de Jacques Guerlain în 1919. Crearea parfumului Mitsouko a fost inspirat de eroina romanului lui Claude Farrčre “La Bataille”, o poveste de dragoste imposibilă între un Mitsouko, soția lui japoneză amiralul Togo, precum și un ofițer britanic. Povestea are loc în 1905, în timpul războiului dintre Rusia și Japonia. Amandoi bărbații s-au dus la război, iar Mitsouko, ascunzand sentimentele ei cu demnitate, așteapta rezultatul bătăliei pentru a descoperi care dintre cei doi bărbați se vor întoarce la ea.

Mitsouko Guerlain este parfum misterios, nu permite ca toată lumea să vadă frumusețea lui. Deschiderea se face lung, cum ar fi un joc de note frumoase. Desigur, acest parfum nu este destinat utilizării de zi obișnuită. Mitsouko este unul dintre cele mai bine cunoscute arome de grup olfactiv chypro cu note de top reci și mușchi de stejar în bază. Dar el are, de asemenea, o notă de o piersica suculent, care dă o nuanță clară și destul de gurmand. Acesta dispune de bergamota, piersica, iasomie, trandafir, condimente (scorțișoară), mușchi de stejar, vetiver si lemn. Parfumul este exuberant, neobișnuit și elegant, nu prea dulce, este bine echilibrat. Apa de toaleta(EDT) este mult mai clară, în timp ce Apa de parfum(EDP) este mai cald si mai frumos. Bogăția completă a compoziției, cu toate acestea, este revelat numai în concentrația de parfum.

Sticla are aceeași formă ca și unul dintre Heure Bleue (1912). Se spune adesea că aceste două sticle sunt simboluri de început (Heure Bleue) și sfârșitul (Mitsouko) războiului.

Lansat: 1919
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Jacques Guerlain
Designer sticla: Baccarat

Note de top: Citrice, iasomie, bergamot si trandafir
Note de mijloc: Liliac, piersica, iasomie, ylang-ylang si trandafir
Note baza: Condimente, ambra, scortisoara, lichen si vetiver

Guerlain Mitsouko | Despre parfumuri
Guerlain Mitsouko | Despre parfumuri

Articole similare

Clinique Happy In Bloom

0 1545
Carven Eau de Toilette

0 1572