Mont Blanc Legend

Mont Blanc Legend

1 1428
Mont Blanc Legend
Mont Blanc Legend

Așa cum sugerează și numele, Mont Blanc Legend este un parfum atât de apreciat de către doamne, în special, încât a devenit o legendă… urbană! Și pe bună dreptate: Mont Blanc Legend a fost creat special pentru bărbații care sunt capabili să inspire, pentru bărbații virtuoși, siguri pe ei, curajoși, care au pasiuni și care sunt autentici.

Lansat în luna aprilie a anului 2011, Mont Blanc Legend a fost creat de parfumierul Olivier Pescheux, care și-a dorit ca Mont Blanc Legend să fie un parfum al contrasturilor, al notelor care, în același timp, să fie puternice și blânde și să sugereze tradiție și modernitate. Și, după cum miroase parfumul, a reușit!

Citește și Boucheron Jaipur Homme

Mont Blanc Legend, un parfum fougere fresh, se deschide cu notele de top, care sunt de bergamotă, levănțică, frunză de ananas și verbină exotică, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de lichen, geranium, cumarină, mere, trandafir și fructe uscate, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de lemn de santal, boabe de Tonka și evernyl.

Mont Blanc Legend este disponibil în patru variante de apă de toaletă: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml, în sticluța de 100 de ml și în sticluța de 150 de ml. Linia Mont Blanc Legend include, pe lânga apa de toaletă, deospray pentru bărbați de 100 de ml și deostick pentru bărbați de 75 de g.

Citește și Dsquared2 Wild

Sticla Mont Blanc Legend este neagră, cu porțiuni metalice, și puțin curbată. Designul este minimalist și luxos, perfect pentru întregul concept din spatele parfumului Mont Blanc Legend.

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește persistența și intensitatea Mont Blanc Legend. Unele voci spun că este foarte persistent și intens, în timp ce altele spun că Mont Blanc Legend lasă de dorit la acest capitol. Cu toate Mont Blanc Legendastea, nimeni nu poate să nege că Mont Blanc Legend este un parfum subtil, dar extrem de masculin, sexy și senzual!

Lansat: 2011
Sex: Masculin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Olivier Pescheux
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: bergamotă, levănțică, frunză de ananas și verbină exotică
Note de mijloc: lichen, geranium, cumarină, mere, trandafir și fructe uscate
Note de bază: lemn de santal, boabe de Tonka și evernyl

Articole similare

Guy Laroche Drakkar Essence

0 870
Tommy Hilfiger Tommy Man

1 1091
Boucheron Jaipur Homme

1 1428
Calvin Klein Euphoria Liquid Gold

0 1202