Nina Ricci L’Air Du Temps

Nina Ricci L’Air Du Temps

0 1361
Nina Ricci L’Air Du Temps

Nina Ricci L’Air Du Temps, deși lansat în anul 1948, este și astăzi unul dintre cele mai apreciate parfumuri lansate vreodată. Asta dorită mirosului unic și a compoziției, care este foarte bine formulată.

Nina Ricci L’Air Du Temps, un parfum floral condimentant, a fost creat datorită pasiunii enorme pentru parfumuri pe care a avut-o fiul Ninei Ricci, Robert, dar și datorită măiestriei parfumierului Francis Fabron.

Citește și Laura Biagiotti Laura

Nina Ricci L’Air Du Temps „este o odă adusă păcii, iubirii și libertății. Această esență a feminității absolute sărbătorește tinerețea eternă. Este, totodată, aerul pe care îl respirăm, starea de moment, reflexia fiecărei ere”, potrivit paginii oficiale a Nina Ricci.

Nina Ricci L’Air Du Temps se deschide cu notele de top, care sunt de garoafă, bergamotă, lemn, trandafir, piersică și extras din portocală amară, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de garoafă, orhidee, stânjenel, cuișoare, iasomie, trandafir, gardenie, violetă și Ylang-Ylang, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de lemn de cedru, lemn de santal, chihlimbar, mușchi, benzoin, condimente, vetiver, mosc și condimente.

Citește și Nina Ricci Nina L’Eau

Nina Ricci L’Air Du Temps este disponibil atât sub formă de apă de parfum, cât și sub formă de apă de toaletă. Apa de parfum Nina Ricci L’Air Du Temps este disponibilă în trei variante: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Apa de toaletă Nina Ricci L’Air Du Temps este disponibilă în trei variante: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml.

Pe lângă apă de parfum și apă de toaletă, linia Nina Ricci L’Air Du Temps include gel de duș de 200 de ml, loțiune de corp de 200 de ml, deodorant spray de 200 de ml, pudră de talc de 150 de ml, săpun de corp de 100 de grame și cremă de corp de 200 de ml.

Citește și Elie Saab Le Parfum

Sticla are o formă sferică, iar capacul are aplicată o pereche de porumbei. În contextul în care Nina Ricci L’Air Du Temps a fost lansat după cel de-AL Doilea Război Mondial, porumbeii simbolizează pacea.

Nina Ricci L’Air Du Temps este unul dintre acele parfumuri de care nu te mai saturi, de care te miri că, după multe ore, îl regăsești în continuare atât pe piele, cât și pe haine. Deși moderat ca intensitate, Nina Ricci L’Air Du Temps este un parfum cu o persistență de lungă durată, ceea e îi oferă o senzualitate aparte.

Nina Ricci L’Air Du TempsLansat: 1948
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Francis Fabron
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: garoafă, bergamotă, lemn, trandafir, piersică și extras din portocală amară
Note de mijloc: garoafă, orhidee, stânjenel, cuișoare, iasomie, trandafir, gardenie, violetă și Ylang-Ylang
Note de bază: lemn de cedru, lemn de santal, chihlimbar, mușchi, benzoin, condimente, vetiver, mosc și condimente

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1549
Carven Eau de Toilette

0 1575
Guerlain Nahema

0 1863