Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus

2 2442
Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne a lansat Invictus in luna iulie a anului trecut. Paco Rabanne Invictus este un parfum pentru barbati, sport si fresh in comparatie cu alte parfumuri marca Paco Rabanne. Tocmai pentru ca este un parfum bine structurat, Paco Rabanne Invictus a castigat premiul la categoria “Readers’ Choice” pentru barbati la Gala Premiilor FiFi, care a avut loc pe 15 mai, la Londra.

Cei care, prin Invictus, au creat o premiera pentru Paco Rabanne sunt parfumierii care se afla in spatele lui Paco Rabanne Invictus: Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion.

Citeste si Paco Rabanne 1 Million Intense

Paco Rabanne Invictus este un parfum seducator, masculin si fresh. Invictus, care inseamna “invincibil” in Limba latina, este un parfum care inspira putere, dinamism si energie.

Paco Rabanne Invictus se deschide cu notele de top, care sunt de grapefruit si de mandarine si contin un acord marin care conduce catre notele de mijloc sau de inima ale parfumului, care sunt de frunze de dafin si de iasomie hedione. Paco Rabanne Invictus are o baza lemnoasa, astfel notele de baza sunt de lemn de guaiac, patchouli, muschi de stejar si ambra.

Citeste si Paco Rabanne Black XS L’Aphrodisiaque

Daca Paco Rabanne Invictus este un parfum destinat barbatilor invincibili, care reusesc tot ceea ce-si propun, atunci sticla in care se gaseste parfumul are forma unui trofeu. Mai exact, sticla este in forma de cupa argintie.

Parfumul Paco Rabanne Invictus este valabil in doua variante, in sticluta de 50 de ml si in sticluta de 100 de ml. Parfumul are o persistenta intre de lunga durata si de foarte lunga durata si o intensitate intre moderata si foarte puternica.

Citeste si Paco Rabanne 1 Million

Reclama de la Paco Rabanne Invictus a fost creata de Alexandre Courtès si prezinta un barbat in rolul unui gladiator, care castiga lupta care se tine intr-un stadion, aducand astfel aminte de luptele mitologice dintre gladiatori.

Paco Rabanne InvictusPaco Rabanne Invictus este pentru barbatul care vrea sa fie mereu invigator, plin de dinamism, care nu sta niciodata locului si care isi invoca mereu spiritul creativ. Paco Rabanne Invictus este starea de spirit a barbatului irezistibil!

Lansat: 2013
Sex: Masculin
Disponibilitate: In productie
Parfumier: Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion
Designer sticla: Paco Rabanne

Note de top: grapefruit, mandarine si note marine
Note de mijloc: frunze de dafin si de iasomie hedione
Note de baza: lemn de guaiac, patchouli, muschi de stejar si ambra

Articole similare

Guy Laroche Drakkar Essence

0 870
Tommy Hilfiger Tommy Man

1 1091
Mont Blanc Legend

1 1427
Boucheron Jaipur Homme

1 1428