Philosophy Loveswept

Philosophy Loveswept

0 1739
Philosophy Loveswept

Dragostea și modul în care ne simțim atunci când iubim cu adevărat a stat, stă și va sta drept inspirație nu doar pentru romane de dragoste, filme romantice și poezii, ci și pentru parfumuri!

Unul dintre parfumurile inspirate din sentimentul măreț al iubirii este Philosophy Loveswept, al cărui mesaj este unul cât se poate de puternic: ascultă-ți inima și fă ceea ce-ți spune!

Citește și Top 10 cele mai bune parfumuri pentru femei ale tuturor timpurilor (Galerie foto)

Philosophy Loveswept, un parfum pentru femei extrem de feminin, strălucitor și floral, a fost lansat pe piață în luna ianuarie a anului 2014 astfel încât femeile care îl poartă să aibă parte de o primăvară plină de romantism, energie și optimism. Philosophy Loveswept are o compoziție plină de viață, care le face pe femei să se simtă pur și simplu irezistibile!

Philosophy Loveswept se deschide cu notele de top, care sunt de bergamotă și citrice, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de iasomie roz, lotus și fructul pasiunii, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de mosc și ambră.

Citește și Guerlain L’Heure Bleue

Philosophy Loveswept stă bine la capitolul persistență și intensitate: are o persistență de lungă durată și este intens, însă fără a ieși în evidență mai mult decât trebuie. Philosophy Loveswept este o apă de toaletă atât de discretă pe cât poate fi o apă de toaletă.

Philosophy Loveswept este disponibil în trei variante de apă de toaletă: în sticluța cu rolă de 10 ml, în sticluța de 15 ml și în sticluța de 60 de ml. Linia Philosophy Loveswept include, pe lânga apa de toaletă, loțiune de corp și gel de duș.

Citește și Gianfranco Ferre In The Mood For Love

Philosophy Loveswept este asemenea unei îmbrățișări pline de fericire și de dragoste, iar creatorii lui au vrut, prin mirosul parfumului, să Philosophy Loveswepttrezească la viață, în fiecare zi, inspirația și dorința pentru pasiune!

Lansat: 2014
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Necunoscut
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: bergamotă și citrice
Note de mijloc: iasomie roz, lotus și fructul pasiunii
Note de bază: mosc și ambră

Articole similare

Yardley Jade

0 2213
Clinique Happy In Bloom

0 1554
Carven Eau de Toilette

0 1579
Guerlain Nahema

0 1867