Tommy Hilfiger Tommy Man

Tommy Hilfiger Tommy Man

Tommy Hilfiger Tommy Man

Dacă ești genul de bărbat care caută, mai degrabă, nu un parfum sofisticat și luxos, ci unul sport și extrem de fresh, poate ar merita să-i dai o șansă parfumului Tommy Hilfiger Tommy Man.

Tommy Hilfiger Tommy Man „este un parfum clasic marca Tommy Hilfiger și are un miros fresh și atemporal. Este un parfum floral fresh, natural și sexy, cu aromă de mosc”, potrivit paginii oficiale a Tommy Hilfiger.

Citește și Mont Blanc Legend

Lansat în anul 1995 și creat de parfumierii Annie Buzantian și Alberto Morillas, Tommy Hilfiger Tommy Man, deși foarte bine formulat, nu este un parfum cu pretenții. A fost crea special pentru bărbații urbani cu o viață extrem de agitată și care au nevoie de siguranța pe care le-o oferă Tommy Hilfiger Tommy Man.

Tommy Hilfiger Tommy Man se deschide cu notele de top, care sunt de mentă, levănțică, grapefruit și bergamotă, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de afine, trandafir și măr, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de ambră, cactus și floare de bumbac. Deși nu conține mosc, ideea generală este că miroase a mosc, care împrăștie un aer curat și proaspăt.

Citește și Boucheron Jaipur Homme

Tommy Hilfiger Tommy Man este disponibil în trei variante de apă de colonie: în sticluța de 30 de ml, în sticluța de 50 de ml și în sticluța de 100 de ml. Sticla Tommy Hilfiger Tommy Man este și ea, asemeni parfumului, sport.

Din păcate, Tommy Hilfiger Tommy Man nu stă foarte bine la capitolul persistență și intensitate. Este un parfum cu o persistență și cu o intensitate moderare. Deci, se putea mai bine.

Citește și Calvin Klein Euphoria Liquid Gold

Tommy Hilfiger Tommy ManChiar dacă nu este un parfum care să reziste ore întregi pe piele, Tommy Hilfiger Tommy Man este un parfum aparte pentru că este un accesoriu de nelipsit al bărbaților plini de viață și care au un stil de viață agitat, caracteristic tinereții.

Lansat: 1995
Sex: Masculin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Annie Buzantian și Alberto Morillas
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: mentă, levănțică, grapefruit și bergamotă
Note de mijloc: afine, trandafir și măr
Note de bază: ambră, cactus și floare de bumbac

Articole similare

Guy Laroche Drakkar Essence

0 871
Mont Blanc Legend

1 1429
Boucheron Jaipur Homme

1 1430
Calvin Klein Euphoria Liquid Gold

0 1203