Trussardi Uomo

Trussardi Uomo

0 1277
Trussardi Uomo

În anul 2011, casa Trussardi a împlinit 100 de ani de existenţă. Ca să marcheze acest eveniment important, Trussardi a relansat două parfumuri: Trussardi Uomo, pentru bărbaţi, şi Trussardi Donna, pentru femei.

Trussardi Uomo a fost lansat pentru prima dată în anul 1983 şi a fost creat de parfumierul Beatrice Piquet. Este un parfum masculin lemnos, cu bază de piele.

Trussardi Uomo din 1983 se deschide cu noteled de top, care sunt de levănţică, busuioc şi molid, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt mai picante, de trandafir, floare de dafin, scorţişoară şi garoafă, şi se stabilizează cu notele de bază, care sunt de paciuli, labdanum, boabe de Tonka şi, desigur, piele.

Citeşte şi Trussardi Donna

Trussardi Uomo din 2011, creat de parfumierul Aurelien Guichard, se deschide cu notele de top, care sunt de lămâie amestecată cu nucşoară, bergamotă și galbanum, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de violetă, muşcată şi salvie, şi se stabilizează cu notele de bază, care sunt de piele, muşchi şi paciuli.

Trussardi Uomo este disponibil în trei variante de apă de toaletă: în sticluţa de 30 de ml, în sticluţa de 50 de ml şi în sticluţa de 100 de ml. Sticla Trussardi Uomo din 1983 a fost creată de Nicola Trussardi şi avea motive de piele de şarpe. Sticla Trussardi Uomo din 2011 este neagră şi, în afară de motivele din piele de şarpe, arată exact ca cea din 1983.

Trussardi Uomo este un parfum masculin oriental, care miroase foarte bine indiferent de perioada zilei în care este purtat, zi sau seară. Trussardi Uomo se potriveşte stilului casual, are o persistenţă între şase şi zece ore şi este foarte intens.

Citeşte şi Trussardi Donna şi Trussardi Uomo

Trussardi UomoNici Trussardi Donna şi nici Trussardi Uomo, lansate în anul 2011, nu duc mai departe mirosurile bogate şi elegante ale parfumurilor originale, dar trebuie încercate pentru că, şi de această dată, părerile sunt împărţite!

Trussardi Uomo reprezintă tot ce îşi poate dori un bărbat de la un parfum: masculin, care aduce în prim plan mirosul clasic italian al casei Trussardi.

Lansat: 2011
Sex: Masculin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Aurelien Guichard
Designer sticlă: Nicola Trussardi

Note de top:  lămâie, nucşoară, bergamotă și galbanum
Note de mijloc: violetă, muşcată şi salvie
Note de bază: piele, muşchi şi paciuli

Articole similare

Guy Laroche Drakkar Essence

0 870
Tommy Hilfiger Tommy Man

1 1091
Mont Blanc Legend

1 1427
Boucheron Jaipur Homme

1 1428