Valentino Valentina

Valentino Valentina

Valentino Valentina | Despre-parfumuri.ro
Valentino Valentina | Despre-parfumuri.ro

Valentina de Valentino este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Valentina fiind lansat in 2011. Valentina a fost creat de Alberto Morillas si Olivier Cresp.

Designerul italian Valentino, mereu inconjurat de femei aproape suprarealiste, seducatoare, lanseaza un parfum dedicat senzualitatii, cu o imagine care vorbeste de la sine si pe care o puteti admira in campaniile publicitare: modelul Freja Beha Erichsen. Ea intruchipeaza mesajul aromei Valentina, o formula care reflecta feminitatea si spiritul sofisticat al femeii moderne, in conceptia brandului italian.

Formulat de Alberto Morillas si Oliver Cresp, aroma reprezinta conceptia feminitatii, in spiritul Valentino: senzualitate, exuberanta, o atmosfera idilica, note pudrate raspandite in aer si prezenta feminitatii, la fiecare miscare. Valentina se deschide cu note dulci de capsuni, combinate cu o tusa citrica, care il improspateaza pentru scurt timp, dupa care se recompune, iar si iar. Dulceata lasa loc unui miros floral delicat care se transforma pe piele, usor-usor, intr-o atingere pudrata, aerata. In contact cu pielea, aroma se trasforma, discret, intr-o reteta floral-orientala.

Valentina este disponibil ca apa de parfum, la 30, 50 si 100 ml si poate fi completata cu doua produse complementare: lotiune de corp si deodorant. Se gaseste in parfumerii sau magazinele cu cosmetice.

Valentino Valentina | Despre parfumuri
Valentino Valentina | Despre parfumuri

Lansat: 2011
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Alberto Morillas si Oliver Cresp
Designer sticla: Necunoscut

Notele de top: bergamot si trufe;
Note de mijloc: iasomie, floare de portocal african, tuberoza ,fragute si capsuna;
Note de bază: cedru de Virginia, ambra si vanilie.

Articole similare

Clinique Happy In Bloom

0 1545
Carven Eau de Toilette

0 1572