Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal

2 1459
Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal este un parfum pentru femei lansat în anul 2006 şi creat de parfumierul Alberto Morillas.

În comparaţie cu precedentul parfum marca Versace, Crystal Noir, Versace Bright Crystal se anunţă a fi un parfum mai luminos şi mai moderat.

Versace Bright Crystal a fost inspirat de florile preferate ale Donatellei Versace şi este o combinaţie de arome, ce-i dă parfumului un accent fresh şi senzual în acelaşi timp.

Citeşte şi 4 reguli de aur ca să-ţi găseşti parfumul potrivit (Galerie foto)

Din acest motiv, casa Versace prezintă parfumul Versace Bright Crystal drept “o bijuterie preţioasă, de o frumuseţe rară, care iese in evidenţă datorită mirosului de flori, fresh şi vibrant”.

Versace Bright Crystal se deschide cu notele de top, care sunt de yuzu, rodie şi acorduri de gheaţă, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de magnolie, bujor şi lotus, şi se stabilizează cu notele de bază, care sunt de lemn, ambră şi mosc.

Versace Bright Crystal este disponibil în patru variante de apă de toaletă: în sticluţa de 30 de ml, în sticluţa de 50 de ml, în sticluţa de 90 de ml şi în sticluţa de 200 de ml. Sticla Versace Bright Crystal este de culoare roz, iar capacul aduce cu un cristal de culoare albă.

Citeşte şi Top 10 cele mai bune parfumuri pentru femei lansate vreodată (Galerie foto)

Versace Bright CrystalVersace Bright Crystal este un parfum de zi, cu o persistenţă între şase şi zece ore şi o intensitate moderată. Versace Bright Crystal nu este doar un parfum floral, ci este un parfum sexy şi senzual care pune în evidenţă feminitatea!

Lansat: 2006
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producţie
Parfumier: Alberto Morillas
Designer sticlă: Versace

Note de top: yuzu, rodie şi acorduri de gheaţă
Note de mijloc: magnolie, bujor şi lotus
Note de bază: lemn, ambră şi mosc

Articole similare

Yardley Jade

0 2211
Clinique Happy In Bloom

0 1550
Carven Eau de Toilette

0 1576
Guerlain Nahema

0 1864