Yardley Jade

Yardley Jade

0 2214
Yardley Jade

Pentru că suntem în luna dedicată femeilor, nu am fi putut să nu vă propunem un parfum foarte bine cotat în rândul parfumurilor de primăvară. Este vorba despre Yardley Jade.

„Noul Yardley Jade este un parfum chpyre floral verde proaspăt și elegant, de inspirație retro, care captează spiritul anilor ’60”, potrivit paginii oficiale a casei londoneze Yardley.

Citește și Balenciaga Rosabotanica

Lansat în anul 2013 și creat de maestrul parfumier Anne-Sophie Chapuis, Yardley Jade se deschide cu notele de top, care sunt de pară, bergamotă și galbanum, continuă cu notele de mijloc sau de inimă, care sunt de trandafir, iasomie, Ylang-Ylang și rădăcină de orris, și se stabilizează cu notele de bază, care sunt de patchiuli, lemn de santal și mosc.

Față de alte parfumuri, Yardley Jade este disponibil într-o singură variantă de apă de toaletă: în sticluța de 50 de ml. Linia Yardley Jade include, pe lânga apa de toaletă, loțiune de corp.

Citește și Carven Eau de Toilette

Deși doar o apă de toaletă, Yardley Jade stă foarte bine la capitolul persistență și intensitate. Are o persistență de lungă durată, adică durează între 6 și 12 ore, și este destul de intens.

Sticla Yardley Jade este simplă, de culoare alb transparet, cu linii rotunde și drepte, iar capacul este de culoare argintiu. Sticla Yardley Jade este modernă și foarte chic.

Citește și Gianfranco Ferre In The Mood For Love

Dacă vreți o primăvară de neuitat, plină de complimente și de o senzație de proaspăt, atunci Yardley Jade este, cu siguranță, parfumul de care aveți nevoie în sezonul primăvară/ vară. O adiere de parfum al anilor nebuni din perioada 1960-1970 este tot ce aveți nevoie pentru o primăvară în care libertatea este cuvântul de bază!

Yardley JadeLansat: 2013
Sex: Feminin
Disponibilitate: În producție
Parfumier: Anne-Sophie Chapuis
Designer sticlă: Necunoscut

Note de top: pară, bergamotă și galbanum
Note de mijloc: trandafir, iasomie, Ylang-Ylang și rădăcină de orris
Note de bază: patchiuli, lemn de santal și mosc

Articole similare

Clinique Happy In Bloom

0 1554
Carven Eau de Toilette

0 1579
Guerlain Nahema

0 1867
Philosophy Loveswept

0 1739